ERGOTHERAPIE

Kun jij de ene dag meer dan de andere dag? Is het elke ochtend weer de vraag of het een goede of slechte dag is? Voel jij je de ene redelijk tot goed, maar sta je de andere dag gebroken op? Is het voor jou onduidelijk hoe dat kan? Komt het niet omdat je de dag ervoor te veel of te zware dingen hebt gedaan? Maakt dit ongrijpbare je machteloos?

Heb je minder energie als gevolg van een aandoening of vanwege chronische pijn? Heb je al de nodige adviezen gekregen, maar is het lastig om het in jouw leven toe te passen?

Heb je behoefte aan iemand die letterlijk met je meekijkt in jouw leven? Heb je moeite met het toepassen van adviezen die je hebt gekregen? Woon je in de regio Salland? Dan kan ik bij je thuis komen of jij komt bij mij in de praktijk.

Wanneer je weet wat je kunt, weet je feitelijk waar je grenzen liggen en kun je betere keuzes maken in wat je wel en niet moet doen. Ook goed uitzoeken waarom activiteiten zwaar voor je zijn, maakt dat we oplossingen kunnen bedenken hoe je diezelfde activiteit op een andere manier kunt doen, waardoor het jou minder energie kost.

Ik geef je tools en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze tools en tips kun je ook op andere momenten, wanneer het leven je weer een uitdaging geeft, er weer bij pakken. Op die manier blijft de informatie voor de rest van je leven toepasbaar.

Ergotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed via de DTE. Dit houdt in dat je zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij mij terecht kunt. De ergotherapie behandeling wordt vergoed in het basispakket van jouw zorgverzekering voor 10 uur per kalender jaar (let op: er wordt aanspraak gemaakt op de wettelijke eigen bijdrage). Heb je een aanvullend pakket, dan heb je wellicht recht op meer uren vergoeding. De precieze vergoeding kun je in jouw polis nakijken. La Vie heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Kijk op de site van je zorgverzekeraar of dat ook voor jouw verzekeraar geldt.

Wij hebben besloten per 1 januari 2019 geen contracten meer aan te gaan met zorgverzekeraars. 
Dit houdt in dat u per januari de factuur rechtstreeks aan mij betaald. De factuur kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraars. Wisselend per zorgverzekeraar wordt de factuur voor 70% tot 100% vergoed. Kijk in uw polis hoe uw zorgverzekeraar omgaat met facturen van niet gecontracteerde zorgverleners.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.