13 maart 2017

televisie kijken

“Op maandagmiddag televisie kijken”. Deze overtuiging had ik groot op het scherm staan tijdens een workshop die ik gaf.

Het ging over hoe overtuigingen je in de weg kunnen zitten om te kunnen doen wat goed voor je is. Dit voorbeeld zorgde voor veel reacties in de groep.

Televisie kijken is voor veel mensen een ontspannen activiteit. Meer nog dan op de tablet sites of apps bekijken. En toch is het moeilijk om overdag voor de televisie te gaan zitten. Want dat hoort niet. Dat doen alleen maar luie mensen.

Dit soort overtuigingen kunnen je verschrikkelijk belemmeren in het doen wat goed voor je is.

Wat houdt jou tegen om beter voor jezelf te zorgen?

Wanneer je merkt dat je moeite hebt om goed voor jezelf te zorgen. Dat je erachter komt dat je hulp nodig hebt om je vermoeidheid de baas te worden, dan wil ik je graag helpen. Op jouw tijd, tempo en manier. Weten hoe? Kijk op: www.ergotherapielavie.nl/online-cursus of bel mij 06-48 270 079