ERGOTHERAPIE

Kun jij de ene dag meer dan de andere dag? Is het elke ochtend weer de vraag of het een goede of slechte dag is? Voel jij je de ene redelijk tot goed, maar sta je de andere dag gebroken op? Is het voor jou onduidelijk hoe dat kan? Komt het niet omdat je de dag ervoor te veel of te zware dingen hebt gedaan? Maakt dit ongrijpbare je machteloos?

Heb je minder energie als gevolg van een ziekte zoals MS, kanker, Lyme, Q-koorts, SOLK of vanwege chronische pijn of is er misschien geen duidelijke oorzaak? Heb je al de nodige adviezen gekregen, maar is het lastig om het in jouw leven toe te passen?

Heb je behoefte aan iemand die letterlijk met je meekijkt in jouw leven om te zien hoe jij meer energie kunt overhouden? Heb je moeite met het toepassen van adviezen die je van artsen hebt gekregen? Woon je in de regio Salland? Dan kom ik graag bij jouw thuis. Dus geen reistijd en onnodig energie verlies voor jou. Daarnaast is het voordeel dat mijn adviezen volledig op maat zijn.

Samen zoeken we waar jouw feitelijke grenzen liggen en waar je bewustere keuzes kunt maken in wat je wel en niet doet. Je leert je grenzen herkennen, maar ook accepteren en respecteren.
Je krijgt inzicht in waarom verschillende activiteiten nu precies zwaar voor je zijn. We zoeken samen passende oplossingen vinden waardoor die activiteit jou het minste energie kost.

Je kunt uiteindelijk het leven leven wat jij zelf wil binnen jouw mogelijkheden.

Je krijgt tools en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze tools en tips kun je ook op andere momenten, wanneer het leven je weer een uitdaging geeft, er weer bij pakken. Op die manier blijft de informatie voor de rest van je leven toepasbaar.

Ergotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed via de DTE. Dit houdt in dat je zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij mij terecht kunt. De ergotherapie behandeling wordt vergoed in het basispakket van jouw zorgverzekering voor 10 uur per kalender jaar (let op: er wordt aanspraak gemaakt op de wettelijke eigen bijdrage). Heb je een aanvullend pakket, dan heb je wellicht recht op meer uren vergoeding. De precieze vergoeding kun je in jouw polis nakijken. La Vie heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Kijk op de site van je zorgverzekeraar of dat ook voor jouw verzekeraar geldt.

Wij hebben besloten per 1 januari 2019 geen contracten meer aan te gaan met zorgverzekeraars. 
Dit houdt in dat u per januari de factuur rechtstreeks aan mij betaald. De factuur kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraars. Wisselend per zorgverzekeraar wordt de factuur voor 70% tot 100% vergoed. Kijk in uw polis hoe uw zorgverzekeraar omgaat met facturen van niet gecontracteerde zorgverleners.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.