Meer dan Moe

Word jij dagelijks beperkt omdat je te weinig energie hebt? Maar heb je geen zin in weer een therapie? Wil je je vermoeidheid de baas worden maar….

=

Ga jij vaak over je grenzen omdat je hoofd meer wil dan je lijf aan kan?

=

Weet je dat je naar je lijf moet luisteren maar weet je niet hoe?

=

Blijf je maar last houden van vermoeidheid na een ziekte?

=

Heb je een chronische ziekte en moet je daarmee leren leven maar weet je niet hoe?

=

Baal je dat je het elke keer weer moet bezuren wanneer je teveel hebt gedaan?

=

Ben je bang dat wanneer je stil gaat staan, je helemaal overspoeld wordt door vermoeidheid of pijn?

Wil jij balans?

Is je verteld dat je je energie moet verdelen en rekening moet houden met je grenzen maar weet je niet hoe je dat moet doen? Ik geef je de mogelijkheid om je grens meetbaar te maken en dus ook herkenbaar. Hierdoor krijg je de regie over je energie en heb je een instrument om keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf en je leven. En dit betekent echt niet dat je dingen niet meer mag doen, wellicht kun je zelfs wel meer doen! Hoe fijn is dat! Want pas wanneer je alles in balans hebt is er pas ruimte om weer op te bouwen.
Omdat ik meer mensen wil helpen, dan alleen de mensen die de mogelijkheid hebben om bij mij op de praktijk te komen, heb ik deze online cursus ontwikkelt.
Meer dan Moe na Corona

Ik gun het jou namelijk ook dat jij je leven zo kunt invullen zoals jij dat wilt, niet gehinderd door je beperkte energie of vermoeidheid! In deze online cursus heb ik al mijn ergotherapeutische adviezen, die de mensen die bij mij komen ook krijgen, verwerkt. Op deze manier krijg jij ook de mogelijkheid om te profiteren van mijn adviezen en begeleiding.
Net als de mensen die ik één op één begeleid in mijn praktijk, kan ik via een online cursus ook jou op een makkelijke en overzichtelijk manier helpen om adviezen toe te passen, zoals rekening houden met je grenzen en het opdelen van activiteiten. En een manier om gecontroleerd op te bouwen.
Ervaringen van eerdere deelnemers is dat het fijner is dan reguliere therapie. Dat komt vooral omdat je alle stappen op jouw eigen tempo en moment kunt zetten. Informatie die je krijgt via video en op papier kun je zo vaak als jij wil terug kijken en of luisteren. Er gaat dus geen informatie meer langs je heen.

Ben jij iemand die met informatie en implementatie opdrachten zelf aan de slag wil? Dan is mijn online begeleiding waarschijnlijk iets voor jou.

De online cursus “Meer dan moe!” die bedoeld is voor mensen zoals jij

De cursus is opgedeeld in 9 modules. Ze zijn overzichtelijk en ook voor jou toe te passen. Hij is zo geschreven dat je op elk niveau kunt instappen. Je kunt zo vaak als je wil inloggen, met je eigen inlog gegevens. Alle informatie altijd beschikbaar voor jou, hierdoor kun je zelf bepalen op welk tempo je de opdrachten en adviezen gaat toepassen in je eigen leven. Bijkomend voordeel is dat je ook op een later moment altijd weer de opdrachten en adviezen erbij kunt pakken, bijvoorbeeld wanneer je situatie verandert.
Je hebt met deze cursus een tool in handen, waarmee je de rest van je leven de regie kunt houden over je vermoeidheid. Over grenzen gaan doe je niet meer, omdat je weet hoe je je uitgave patroon kunt bijstellen.

Na het volgen van deze cursus

N

Weet je wat je grenzen zijn en kun je vervolgens je activiteit of planning aanpassen, zodat je niet over grenzen gaat.

N
Heb je energie om te doen waar jij goed in bent!
N
Word je niet meer geleefd door je vermoeidheid, maar bepaal jij wat je wel en niet doet.
N
Kom je er niet meer pas achteraf achter dat je teveel hebt gedaan.
N
Hoef je niet meer dagen bij te komen van een leuk uitje.
N
Kun jij je dag zo indelen dat je energie hebt en toch nog steeds spontane dingen kunt doen.

De cursus bestaat uit 9 modules

=

In deze modules gaan we het o.a. hebben over:
Overtuigingen, doelen stellen, tijdschrijven, activiteitenwegen, plannen, activiteitenverdeling, hersteltijd, keuzes maken, controle hebben en loslaten, houdingen, hulpmiddelen, Elvosico, mindset, mini-activiteiten, opbouwen.

=

Ruim 70 pagina’s vol informatie, opdrachten en oefeningen

=

20 video’s met uitleg bij de modules

Module 1

In deze module gaan we in op waarom het jou niet lukt om je aan je grenzen te houden. Wanneer je dit in beeld hebt wordt het veel makkelijker om dit in de toekomst wel te doen.

Module 2

In deze module ga jij jouw eigen realiteit in kaart brengen. Wat doe je nu allemaal en op welke manier. De basis om de keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf.

Module 3

In deze module leer je hoe je jouw grens kun berekenen. En krijg je inzicht in welke activiteiten echt belastend zijn voor jou. Dat zouden zo maar andere kunnen zijn dan je nu verwacht.

Module 4

In deze module leer je hoe je activiteiten kunt plannen binnen je grenzen en zo meer ruimte te creëren voor spontaniteit.

Module 5

De kracht van rust en krachtige keuzes maken. Dat is waar we het deze module over gaan hebben.

Module 6

De zesde module gaat over het vergroten van jouw controle op je klachten.

Module 7

In deze module leer je hoe je houding invloed heeft op je energie uitgave en hoe je hier de juiste keuze voor jezelf kunt maken.

Module 8

Deze module gaat over mindset want naast alle praktische dingen die je kunt doen om grip te krijgen op je vermoeidheid kun je niet om een goede mindset heen ( en dit betekent niet dat je alleen maar positief moet zijn.

Module 9

Opbouwen. Wanneer je een goede basis hebt gecreëerd kun je wellicht gaan opbouwen. Hoe je dit duurzaam doet leer je in deze module.
=

* Tijdelijk worden er geen nieuwe VIP deelnemers aangenomen

Heb je behoefte aan overleg over de informatie en opdrachten die je krijgt in de module’s? Wil je een op een tijd tijd met mij om je vragen te kunnen stellen? Of heb je behoefte aan een stok achter de deur om de cursus gegarandeerd met succes af te ronden?

Dat kan! Ik bied je een keer in de twee weken telefonisch of via Zoom persoonlijk contact. Dat is 9 x een uur vol inspiratie en motivatie om de stappen te gaan zetten die je moet gaan zetten. T.w.v. € 120,- per keer.

=

Bonus

De mogelijkheid om aan het eind van de cursus na 3 maand nog eenmaal telefonisch contact te hebben om jou te blijven motiveren de adviezen die bij jou passen te blijven toepassen. Dus eigenlijk 10 x contact! Dit is de Vip versie en kost je eenmalig
€ 989,-. Heb je hier behoefte aan neem dan even contact met mij op of maak direct een afspraak via de afspraken pagina. Samen bekijken we dan of jij een goede match bent voor dit programma.