Meer dan Moe, online ergotherapie

Op deze pagina vertel ik je alles over de online ergotherapie cursus “Meer dan Moe”. Wil jij meer weten over de nieuwe cursus “Meer dan Moe na Corona” klik dan hier

Wordt jij dagelijks beperkt omdat je te weinig energie hebt? Maar heb je geen zin in weer een therapie? Wil je je vermoeidheid de baas worden en….

 • Ga jij vaak over je grenzen omdat je hoofd meer wil dan je lijf aan kan?
 • Blijf je maar last houden van vermoeidheid na een ziekte?
 • Heb je continu pijn en heb je hierdoor ook weinig energie?
 • Baal je dat je het elke keer weer moet bezuren wanneer je teveel hebt gedaan?
 • Ben je bang dat wanneer je stil gaat staan, je helemaal overspoeld wordt door vermoeidheid of pijn?

Is je verteld dat je je energie moet verdelen en rekening moet houden met je grenzen maar weet je niet hoe je dat moet doen? Ik geef je de mogelijkheid om je grens meetbaar te maken en dus ook herkenbaar. Hierdoor krijg je de regie over je energie en heb je een instrument om keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf en je leven. En dit betekent echt niet dat je dingen niet meer mag doen, wellicht kun je zelfs wel meer doen! Hoe fijn is dat! Want pas wanneer je alles in balans hebt is er pas ruimte om weer op te bouwen.

Omdat ik meer mensen wil helpen, dan alleen de mensen die de mogelijkheid hebben om bij mij op de praktijk te komen, heb ik een online cursus gemaakt. Ik gun het jou namelijk ook dat jij je leven zo kunt invullen zoals jij dat wilt, niet gehinderd door je beperkte energie of vermoeidheid! In deze online cursus heb ik al mijn ergotherapeutische adviezen, die de mensen die bij mij komen ook krijgen, verwerkt. Op deze manier krijg jij ook de mogelijkheid om te profiteren van mijn adviezen en begeleiding.

Net als de mensen die ik één op één begeleid in mijn praktijk, kan ik via een online cursus ook jou op een makkelijke en overzichtelijk manier helpen om adviezen toe te passen, zoals rekening houden met je grenzen en het opdelen van activiteiten. En een manier om gecontroleerd op te bouwen.

online ergotherapie

Ben jij iemand die met informatie en implementatie opdrachten zelf aan de slag wil? Dan is mijn online begeleiding waarschijnlijk iets voor jou.

De online cursus “Meer dan moe!” die bedoeld is voor mensen zoals jij.

De cursus is opgedeeld in 9 modules.  Ze zijn overzichtelijk en ook voor jou toe te passen. Hij is zo geschreven dat je op elk niveau kunt instappen. Je kunt zo vaak als je wil inloggen, met je eigen inlog gegevens. Alle informatie altijd beschikbaar voor jou, hierdoor kun je zelf bepalen op welk tempo je de opdrachten en adviezen gaat toepassen in je eigen leven. Bijkomend voordeel is dat je ook op een later moment altijd weer de opdrachten en adviezen erbij kunt pakken, bijvoorbeeld wanneer je situatie verandert.

Je hebt met deze cursus een tool in handen, waarmee je de rest van je leven de regie kunt houden over je vermoeidheid. Over grenzen gaan doe je niet meer, omdat je weet hoe je je uitgave patroon kunt bijstellen.

Na het volgen van deze cursus:

 • Weet je wat je grenzen zijn en kun je vervolgens je activiteit of planning aanpassen, zodat je niet over grenzen gaat;
 • Heb je energie om te doen waar jij goed in bent!
 • Word je niet meer geleefd door je vermoeidheid, maar bepaal jij wat je wel en niet doet;
 • Kom je er niet meer pas achteraf achter dat je teveel hebt gedaan;
 • Hoef je niet meer dagen bij te komen van een leuk uitje;
 • Kun jij je dag zo indelen dat je energie hebt en toch nog steeds spontane dingen kunt doen.

De cursus bestaat uit:

 • voor 9 modules, waarin we het o.a. gaan hebben over; 
  Overtuigingen, doelen stellen, tijdschrijven, activiteitenwegen, plannen, activiteitenverdeling, hersteltijd, keuzes maken, controle hebben en loslaten, houdingen, hulpmiddelen, Elvosico, mindset, mini-activiteiten, opbouwen
 • ruim 70 pagina’s vol informatie, opdrachten en oefeningen.
 • 20 video’s met uitleg bij de modules. 

Deze versie kost je eenmalig €259,-

Wil je twee wekelijks telefonisch, dat is 9 x een half uur per keer, met mij kunnen overleggen over de module’s en vragen stellen. En de stok achter de deur die jij misschien nodig hebt om de cursus gegarandeerd met succes af te ronden? Bonus aan het eind van de cursus de mogelijkheid om nog eenmaal telefonisch contact te hebben om de adviezen te blijven toepassen. Dus eigenlijk 10x contact! Dit is de Vip versie en kost je eenmalig €989,-Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

MEER DAN MOE

€259,-

Eenmalig

9 modules

Theorie en opdrachten

Extra uitleg op video

Direct starten

Alles wat je ook bij de revalidatie ergotherapie krijgt en meer

Levenslange toegang


MEER DAN MOE VIP

€989,-

Eenmalig

9 modules

Theorie en opdrachten

Extra uitleg op video

Geen wachtlijst

Garantie dat je de cursus helemaal af maakt.

Volwaardige revalidatie ergotherapie

1 x 14 dagen half uur contact

9 keer Persoonlijke coaching

Meer dan Pijn

€259,-

Binnenkort

Ik ben van mening dat het deze cursus meer dan waard is, omdat het echt je leven kan veranderen. Bovendien blijven de handvatten serieus je hele leven bruikbaar. 
Echter de kosten mogen geen belemmering zijn.
Dus mocht je vragen hebben of wil je een andere betalingsregeling, aarzel niet. Neem contact met mij op. 

Dit allemaal zodat jij zelf weer de regie hebt over jouw leven en je kunt doen wat jij wilt!