Over mij

Ik ben Célie Journée geboren in 1981 in Broekland (ov). En na wat omzwervingen ben ik na 20 jaar toch weer in Broekland beland. Deze keer samen met Marcel en onze 3 kinderen. Jens, Hanna, Fimme en onze hond Jacky. Voor de liefhebber ze is een American Miniature Shepherd.

Ik zal meer over mijzelf vertellen aan de hand van mijn kernwaarden en dat zijn:

Celie Journee

Ik zal meer over mijzelf vertellen aan de hand van mijn kernwaarden en dat zijn:

=

Family first

=

Lichtheid

=

Eerlijkheid

=

Openheid

=

Openheid

=

Vernieuwen

=

Creëren

Family first

De manier waarop ik mijn leven en mijn praktijk vormgeef draait om mijn family. Ik heb zelf ook grote plannen. Zo is mijn eigen doel om alle vrouwen die dealen met chronische vermoeidheid te laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn wanneer je de vorm van hoe iets moet of hoort loslaat. Hier ga ik volledig van in vuur en vlam staan. En hoewel ik weet dat dit een groot doel is, werk ik vooral onder schooltijden en op de momenten die voor mij goed voelen. Dus niet ten koste gaan van ons gezin.

Family first

Dat mijn kinderen voor alles gaan is waarschijnlijk ontstaan is omdat wij eigenlijk niet drie maar vier kinderen hebben. Ons derde kindje is overleden voordat hij aan het leven kon beginnen. Door dit verlies heb ik een erg donkere periode door gemaakt. Dat was een periode waarin ik mij zelf totaal niet meer herkende maar gelijk ook een periode waarin ik heel veel over mijzelf heb geleerd. En dat ik extra dankbaar ben voor de drie mensjes die ik wel mag zien opgroeien.

Naast psychische littekens hebben de zwangerschappen ook fysiek hun sporen achter gelaten. Mijn hypermobiliteit maakte dat ik mijn lichaam niet altijd kan wat ik zou willen. Maar door rekening te houden met mijn grenzen kan ik wel heel veel. En dat is precies waar ik jou in kan begeleiden.

Lichtheid

Lichtheid

Ik hou van humor, humor staat voor lichtheid. Ook wanneer de onderwerpen zwaar of pijnlijk zijn. Humor maakt voor mij alles dragelijk, zonder dat het voorbij gaat aan de zwaarte van iets.

Lichtheid betekent voor mij ook dat je jezelf, alles eigenlijk niet zo serieus moet nemen. Niet moeilijk doen over dingen die het niet waard zijn. Ik vind het echt jammer om energie te verspillen aan dingen die mij niet dienen of niets (extra’s) op levert.

Zo kan het zijn dat jij misschien her en der wat foutjes ziet op deze site. Als dyslectici zie ik het echt niet.  Misschien jij wel. Wanneer jij mij hier attent op wil maken mag dat zeker, maar  vraag jezelf dan ook direct even af “hoe belangrijk is het echt?”  

 

Eerlijkheid, openheid, echtheid

Eerlijkheid en openheid zijn mijn kernwaarden. Er is mij wel eens gezegd dat ik te open ben. Ondertussen weet ik dat die openheid en eerlijkheid juist mijn kracht is. Eerlijk zijn tegen mijzelf en eerlijk zijn naar mijn klanten. Deze eerlijkheid maakt dat we extra makkelijk samen kunnen werken en ik jou als klant beter kan geven wat jij nodig hebt.
In mijn begeleiding kan ik dan ook wel direct zijn. Met bullshit excuses die jij voor jezelf hebt bedacht waardoor je niet doet wat goed voor jou is, maak ik korte metten. Door eerlijk te zijn wat ik bij jou zie of hoor raken we snel daar waar jij echt geholpen moet worden.

Vernieuwen en creëren

Nieuwe mogelijkheden bedenken. En ook letterlijk creatief bezig zijn vind ik heerlijk. Zo ontwikkel ik regelmatig nieuw aanbod waarmee nog meer mensen kan helpen.
Klussen, zagen, schuren en schroeven vind ik net als tuinieren tof om te doen. Hier liggen dan wel ook mijn grootste uitdagingen om binnen mijn grenzen te blijven en niet mijn enthousiaste hoofd te volgen. Gelukkig houd ik ook van tekenen en fröbelen. Alle tekeningen die je tegenkomt op mijn site, in mijn cursussen en op mijn socials maak ik zelf. Misschien zijn ze niet perfect, maar dat ben ik ook niet. En jij ook niet 😉 En dat is MEER dan prima.
Creeren
Ondertekening Celie