Ergotherapie online

* Tijdelijk worden er geen nieuwe cliënten meer aangenomen

 

Word jij dagelijks beperkt omdat je te weinig energie hebt? Lukt het je niet alleen of ben je het zat het alleen te moeten uitzoeken? Maar heb je geen zin in weer een therapie? Wil jij dat je leven er anders uit ziet dan dat het nu doet en….

=

Ga jij vaak over je grenzen omdat je hoofd meer wil dan je lijf aan kan?

=

Blijf jij maar last houden van vermoeidheid na een ziekte?

=

Heb je continu pijn en heb je hierdoor ook weinig energie?

=

Baal je dat je het elke keer weer moet bezuren wanneer je teveel hebt gedaan?

=

Ben je bang dat wanneer je stil gaat staan, je helemaal overspoeld wordt door vermoeidheid of pijn?

=

Ben je al veel minder gaan doen en zie je niet meer wat je nog anders kunt doen?

online ergotherapie

Is jou verteld dat je je energie moet verdelen en rekening moet houden met je grenzen, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Ik geef je de mogelijkheid om je grens meetbaar te maken en dus ook herkenbaar. Hierdoor krijg je de regie over je energie en heb je een instrument om keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf en je leven. En dit betekent echt niet dat je dingen niet meer mag doen, wellicht kun je zelfs wel meer doen! Hoe fijn is dat! Want pas wanneer je alles in balans hebt is er pas ruimte om weer op te bouwen.

Omdat ik meer mensen wil helpen, dan alleen de mensen die de mogelijkheid hebben om bij mij op de praktijk te komen, heb ik een online cursus gemaakt. Ik gun het jou namelijk ook dat jij je leven zo kunt invullen zoals jij dat wilt, niet gehinderd door je beperkte energie of vermoeidheid! Ik geloof dat de beperking in je belastbaarheid niet de grens voor je leven hoeft te betekenen.

Dat is ook de reden dat de cursussen “Meer dan…” heten. Jij bent toch ook meer dan je diagnose? Of heb je nu het gevoel dat je jouw diagnose bent?

In al mijn online cursussen heb ik al mijn ergotherapeutische adviezen, die de mensen die bij mij komen ook krijgen, verwerkt. Op deze manier krijg jij op een makkelijk toegankelijke manier ook de mogelijkheid om te profiteren van mijn adviezen en begeleiding.

Meer dan Moe

Heb jij al tijden last van vermoeidheid en wil je daar grip op krijgen dan raad ik je aan hier te klikken om meer te weten te komen over de online cursus “Meer dan Moe”.

1 op 1 begeleiding

1 op 1 begeleiding

Heb jij behoefte aan iemand die echt met jou meedenkt. Wil jij je eigen vragen en situatie voor kunnen leggen.
Wil je dat iemand naast je staat en meedenkt in wat nu goed is voor jou? Dan kan ik jou dit bieden in een persoonlijke begeleidingstraject.

Energie-meter

De Energie-meter

Wil jij nu eens weten wat nu daadwerkelijk jouw energie grens is? Daar kun je binnen 7 dagen achter komen met de korte maar intensieve cursus “De Energie-meter” .

bezige bij

Meer dan Moe na Corona

De nieuwste aanwinst. “Meer dan moe na Corona.” Heb jij Corona gehad en kamp jij nog steeds met hevige vermoeidheid. Kom je met de fysio niet verder en heb je geen gespecialiseerde ergotherapeut in de buurt of heb je niet de puf voor (weer) een therapie? Klik dan hier voor meer info.